۱- برای تهیه ی خمیر، سفیده های تخم مرغ را بزنید را تا پف کرده و فرم بگیرند. سایر مواد شامل، زرده ها، شکر، نمک، بیکینگ پودر، روغن، شیر، آرد و وانیل را با خوب هم تر کیب کنید. سفیده ی زده شده را به آن ها اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.

۲-ماهیتابه ی کوچکی را روی حرارت قرار داده و گرم کنید. با کمک ملاقه از خمیر برداشته و در ماهیتابه بریزید و آن را بچرخانید تا خمیر به صورت یکدست در ماهیتابه پخش شود. آن را تا زمانی که قهوه ای رنگ شود، بپزید و سپس برگرانید و از سمت دیگر بپزید.

۳- پن کیک ها را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب بگذارید. برای آن که گرم بمانند آن ها را در فر قرار دهید. پخت پن کیک ها را ادامه دهید تا خمیر تمام شود.

۴-برای تهیه ی سس شکلات سفید، شکلات را به روش بن ماری آب کنید. خامه را در قابلمه ی دیگری ریخته و تا به نقطه ی جوش برسد، گرم کنید. شکلات آب شده و خامه ی گرم را با هم ترکیب کنید و روی پن کیک ها بریزید و با تعدادی تمشک تزیین کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی پن کیک با شکلات سفید و تمشک:

۱- سفیده و زرده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.

۲- می توانید از ۴ قاشق چای خوری عصاره وانیل هم استفاده کنید.

۳- از شکلات تخته ای خرد شده و یا چیپس شکلات سفید استفاده کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ ۸ عدد

شکر ۴ قاشق چای خوری

نمک ۲ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر ۸ قاشق چای خوری

روغن ۲۴۰ میلی لیتر

شیر ۱ لیتر

آرد ۶۴۰ گرم

وانیل ۱ قاشق چای خوری

شکلات سفید ۲۰۰ گرم

خامه ۱۰۰ گرم

تمشک تازه به میزان لازم


همچنین بخوانید: