روغن ؛ شیر؛ تخم مرغ ؛ آرد ؛ نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا خمیر کاملاً صاف شود . در صورتیکه گلوله های آرد به آسانی باز نشود خمیر را از صافی رد می کنیم .

تابه کوچکی را روی آتش میگذاریم تا داغ شود و یک قاشق مربا خوری روغن در آن میریزیم( به حدی که فقط ماهی تابه چرب شود)کمی از مایه را به قدری که سطح تابه را بپوشاند و زیاد ضخیم نشود داخل تابه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم تا مایه بسته شود و دور آن کمی برشته شود بعد پنکیک را در سینی که کمی آرد پاشیده ایم بر می گردانیم.

مواد لازم :

تخم مرغ ۵ عدد

آرد ۱ پیمانه پر

شیر ۱ پیمانه

روغن آب کرده ۴تا ۵ ق .س

نمک وفلفل به میزان لازم


همچنین بخوانید