image, آموزش درست کردن ماهی مخصوص شب یلدا

۱. کباب‌پز را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روی فیله ماهی ها نمک و فلفل و دو قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید.

۲. آنها را روی منقل به مدت ۳ تا ۴ دقیقه برای هر طرف کباب کنید تا طلایی و پخته شوند.

۳. در یک کاسه بزرگ، هندوانه، خیار، زیتون، فلفل، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید.

۴. ماهی کباب شده را با سالسای هندوانه سرو کنید.

▪ تعداد: ۴ نفر

▪ زمان تهیه و پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم

▪ ۴ عدد فیله یکصدگرمی ماهی (به دلخواه)

▪ یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

▪ یک قاشق چایخوری نمک

▪ ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

▪ دو پیمانه هندوانه خرد شده

▪ ¼ پیمانه زیتون خرد شده

▪ نصف یک عدد خیار بزرگ

▪ یک عدد فلفل هالوپینو (یا فلفل سبز درشت و شیرین)

▪ دو قاشق غذاخوری پیاز قرمز کوچک

▪ دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید


همچنین بخوانید: