image, آموزش درست کردن صبحانه مقوی با قارچ

۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید.

کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی نچسب بپوشانید.

کلاه قارچ های پورتوبلو را با ملایمت با یک حوله ی کاغذی نم دار پاک کنید

سپس به صورتی که سمت دکمه دار آن رو به بالا باشد داخل سینی فر بچینید.

روی آنها با قلم مو کمی روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بپاشید.

۲. سینی را داخل فر قرار دهید و ۱۰ دقیقه قارچ ها را بریانی کنید.

قارچ ها را برگردانید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بریانی کنید تا نرم و قهوه ای شوند.

از فر بیرون بیاورید و دوباره برگردانید به صورتی که سمت دکمه دار آن رو به بالا باشد.

نیمی از پنیر رومانو را روی آنها بپاشید و کنار بگذارید.

۳. حالا وقت پختن تخم مرغ هاست. آنها را طبق سلیقه ی خود نیمرو کنید

اما پیشنهاد می کنم جوری درستشان کنید که زرده کمی شل باشد.

۴. در همین زمان یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله ی متوسط داغ کنید.

گوشت را داخل کره سرخ کرده و در انتها به آن کمی نمک،فلفل،پودر سیر و موسیر اضافه کنید .بیکن را اضافه کنید.

۵. برای سرو کردن کلاه های قارچ را داخل ۴ بشقاب بچینید.روی هر کدام یک تکه گوشت، یک تخم مرغ آماده شده و کمی پنیر رومانو قرار دهید و بلافاصله سرو کنید.

▪مواد لازم:

قارچ (پورتبلو،‌ ساقه جدا شده، یا قارچ معمولی درشت) ۸ عدد

نمک طبق ذائقه

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

فلفل طبق ذائقه

تخم مرغ ۸ عدد

پنیر رومانو (تازه رنده شده) نصف فنجان

گوشت (قلوه گاه گوشفندی) ۸ برش گرد (۴۰۰گرم)


همچنین بخوانید: