image, آموزش درست کردن شام رژیمی و گیاهی با چغندر

۱-اجاق گاز را تا دمای ۳۷۵ درجه‌ فارنهایت (تقریباً ۱۹۰ درجه‌ی سانتیگراد) گرم کنید.

۲-چغندرها را از ساقه جدا کرد و بشویید.

۳-چغندرها را در یک ظرف قرار دهید.

۴-روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

۵-با ورق آلومینیوم به صورت کامل ظرف را بپوشانید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزد. مدت زمان پخت بستگی به اندازه‌ی چغندرها دارد، بنابراین بگذارید تا هنگامی که یک چاقو به راحتی در آن‌ها فرو برود، بپزند.

۶-وقتی که پخته شد، ورق آلومینیومی را بردارید و بگذارید کمی سرد شود.

۷-سپس پوست آن‌ها را جدا کرده و آن‌ها را به چند قطعه‌ی بزرگ برش دهید.

۸-چغندرها را به همراه سیر، ارده، آبلیمو و نمک در مخلوط کن بریزید و بگذارید کاملاً نرم شود.

۹-مخلوط حاصل را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک، ارده و یا آبلیمو اضافه کنید.

۱۰-این خوراک را با سبزیجات تازه و شیرینی یا بیسکویت میل کنید.

مواد لازم

یک دسته چغندر ارگانیک (در صورتی که دسته‌ها کوچک است، ۳ دسته)

یک سیر به صورت قطعه قطعه

یک چهارم فنجان ارده که به خوبی هم زده شده باشد

۳ تا ۴ قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه (بر اساس ذائقه می‌تواند کمتر یا بیشتر شود)

نمک به مقدار لازم

تکه‌های سبزیجات تازه و ارگانیک (هویج، تربچه، خیار و فلفل)


همچنین بخوانید: