image, آموزش درست کردن سمبوسه مخصوص تن ماهی

روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

پیاز و سوسیس خرد شده را در روغن تفت دهید.

گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید.

مواد را حدود ۵ دقیقه تفت دهید.

پیازچه ریز خرد شده، تن ماهی و آب لیمو ترش را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.

خمیر نان را روی سطح کار پهن کنید.

دایره هایی به قطر ۱۰ سانتیمتر از خمیر قالب بزنید و حدود دو قاشق چای خوری از مخلوط تن ماهی را وسط هر برش خمیر قرار دهید و خمیر را به شکل هلال کنید، انگشتان خود را با آب خیس کرده و لبه های خمیر را محکم کنید.

رویه تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با برس روی سمبوسه ها بمالید.

آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و حدود ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

سپس سرو کنید.

مواد لازم:

خمیر نان: به مقدار لازم

کنسرو تن ماهی (کوچک) یک عدد

سوسیس (خرد شده): ۵ الی ۶ عدد

گوجه فرنگی (ریز خرد شده): ۲ عدد

فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): به مقدار لازم

پیاز (خرد شده): یک عدد

روغن زیتون: به مقدار لازم

لیمو ترش: یک برش کوچک

پیازچه (ریز خرد شده): به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

زرده تخم مرغ: یک عدد

شیر: ۲ قاشق سوپ خوری


همچنین بخوانید