برای تهیه سس سیر، ابتدا سیر را به صورت خیلی ریز خرد کنید و در کاسه کوچکی با سس مایونز مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. حال فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

استیک را به شکل نوارهای باریک برش بزنید. پیاز را حلقه حلقه کنید و فلفل دلمه‌ای را هم به صورت خلال‌های باریک ببرید و کنار بگذارید.

مقداری روغن سرخکردنی داخل تابه‌ای ریخته و آن را روی شعله متوسط گرم کنید. استیک خرد شده را داخل روغن داغ بریزید و تفت بدهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید. سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید. به مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید و مواد را تفت بدهید تا زمانی که پیاز نرم و طلایی رنگ شود. سپس تابه را از روی شعله بردارید.

نان‌های ساندویچی را با چاقو باز کنید و وسط هر کدام حسابی سس سیر بمالید. مخلوط گوشت را بین نان‌ها تقسیم کنید. روی گوشت هم پنیر موزورلا را بریزید. ساندویچ‌ها را داخل سینی فر قرار دهید و جعفری خشک را روی آنها بپاشید. سینی را در فر بگذارید تا پنیر آب شود. سپس ساندویچ استیک را سرو کنید.

▪ نکته

برای جلوگیری از ترد شدن بیش از حد نان در فر، می‌توانید ساندویچ‌ها را در سینی عمیق قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

▪ مواد لازم

سس مایونز ۱ پیمانه

سیر خرد شده ۲ حبه

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

استیک گوشت گاو ۴۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای سبز ۲ عدد

پیاز ۲ عدد

نمک و فلفل به مقدار کافی

نان ساندویچی کوچک ۴ عدد

پنیر موزورلای رنده شده ۲۰۰ گرم

جعفری خشک شده ۱ قاشق چایخوری


همچنین بخوانید: