image, آموزش درست کردن سالاد مجلسی فرانسوی

۱- از گوجه خشکی که در روغن زیتون نگه داری می شود، استفاده کنید.

۲- از زیتون سیاه بدون هسته استفاده کنید.

۳- لوبیا سبز ها را هم آب پز کنید، سپس آن ها را آبکشی کنید تا پخت آن ها متوقف شود. می توانید از لوبیا سبز فریز شده هم استفاده کنید.

۴- مقداری آب در قابلمه ی کوچکی ریخته، تخم مرغ ها را در آن انداخته و بگذارید تا آب بجوشد. سپس آن ها را برای ۷ دقیقه بپزید. آن ها را با آب سرد آبکشی کنید، سپس هر کدام را ۴ قاچ کنید.

۵- در صورت تمایل می تواند از ۶ عدد ماهی آنچوی نیز در این دستور استفاده کنید.

گوجه خشک و روغن همراه آن را در کاسه ای ریخته و با زیتون ها ترکیب کنید.برگ های کاهو را در ظرف مورد نظر بچینید و سپس ترکیب گوجه خشک و زیتون را روی آن بریزید. مقداری از مایع آن ها را برای سس نگه دارید.روغن اضافی ماهی تن را بگیرید و تکه های آن را روی گوجه خشک و زیتون ها بگذارید و بعد لوبیای آبکشی شده را روی آن ها قرار دهید.روغن زیتون، آب لیمو، نمک و شکر را با مایع باقیمانده از گوجه خشک و زیتون ترکیب کنید و روی سالاد بیزید.در پایان قاچ های تخم مرغ آب پز را به همراه نان های تست مکعبی، برگ های ریحان و در صورت تمایل فیله های ماهی آنچوی روی سالاد قرار دهید و آن را میل کنید.

سالاد نیسواز

سالاد نیسواز (Nicoise) یا نیکویز، سالادی فرانسوی از شهر نیس است که به طور سنتی آن را با گوجه فرنگی، تخم مرغ آب پز، زیتون شهر نیس و ماهی آنچوی تهیه می کنند. امروزه هیچکس در مورد موادی که باید در این سالاد به کار برود، توافق نظر ندارد. برخی این سالاد را با سیب زمینی آب پز تهیه می کنند، ما نان تست مکعبی را جایگزین آن کردیم.

مواد لازم

۲۰۰ گرم گوجه خشک شده

۱۰۰ گرم زیتون سیاه

۲۵۰ گرم کاهو

۲۲۵ گرم کنسرو ماهی تن

۱۰۰ گرم لوبیا سبز

۴ قاشق چای خوری روغن زیتون

۱/۲ عدد لیمو

نوک انگشت نمک

۱/۲ قاشق چای خوری شکر

۲ عدد بزرگ تخم مرغ

۴۰ گرم نان تست مکعبی

۱ مشت برگ ریحان

۶ عدد ماهی آنچوی


همچنین بخوانید: