image, آموزش درست کردن دونات شکری مورد علاقه بچه ها

۱-در یک قابلمه متوسط روی حرارت زیاد، کره، شکر قهوه ای، نمک و آب را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید که بجوشند.

۲- به محض اینکه کره کف کرد، شعله را کم کرده و آرد را اضافه کنید.

۳- با استفاده از قاشق چوبی، خمیر را هم بزنید تا به شکل توپ در بیاید.

۴-در این مرحله باید قابلمه را از روی حرارت برداشته و ۵ دقیقه آن را کنار بگذارید تا خمیر کمی خنک شود.

۵- سپس عصاره وانیل و یکی از تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم بزنید.

سپس دو تخم مرغ باقی مانده را یکی یکی افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.

حالا باید آن ها را درون قیف قنادی بریزید. ماسوره سر قیف نیز باید ستاره ای بزرگ باشد.

۶-در یک سینی نچسب، کمی روغن بزنید و یک دایره تو خالی از مواد را درون آن بگذارید. این کار را ۵ بار دیگر تکرار کنید.

۷- روی سطح دایره ها چیپس شکلات قرار دهید و دوباره با استفاده از قیف،

روی دایره ها، یک لایه دیگر خمیر بگذارید و مطمئن شوید که بین دو لایه فاصله ای باقی نمی ماند.

۸- سینی را به مدت ۳ ساعت یا یک شب تا صبح درون فریزر بگذارید تا کاملا سفت شوند.

۹-روغن را درون قابلمه داغ کنید تا دمای آن به ۱۷۵ درجه سانتی گراد برسد.

۱۰-دونات ها را درون درون روغن داغ انداخته و سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

۱۱- با استفاده از دستمال کاغذی حوله ای، روغن اضافه آنها را بگیرید. سپس درون مخلوط شکر و دارچین بغلتانید.

۱۲-دونات های شکری با مغز شکلات آماده سرو هستند.

مواد لازم:

یک چهارم پیمانه کره، مکعبی

۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

نصف قاشق چایخوری نمک

نصف پیمانه آب

۱ پیمانه آرد

۱ قاشق چایخوری وانیل

۳ تا ۴ عدد تخم مرغ

نصف پیمانه چیپس شکلات

روغن سرخ کردنی

مخلوط شکر و پودر دارچین


همچنین بخوانید: