image, آموزش درست کردن دسر خوشمزه ژاپنی با سیب

مواد مورد نیاز

▪ یک سیب پوست‌کنده و مکعبی خردشده

▪ نصف یا یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای (اندازه‌اش به شیرینی‌پسندی آدم‌ها بستگی دارد)

▪ یک پیمانه شیر سویا یا شیر بادام یا هر شیری که دوست دارید

▪ یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت (باید در شیر سرد که بالا گفته شده حل شود)

▪ یک قطره عصاره وانیل (دلبخواه)

▪ یک قاشق چای‌خوری زنجبیل رنده‌شده

▪ کمی دارچین

طرز تهیه

▪ در دستور اصلی سیب‌های خردشده با کمی روغن نارگیل و شکر تفت‌داده می‌شوند، اما می‌توانیم بدون روغن هم این کار را بکنیم. شکر را روی سیب ریخته و می‌گذاریم چند دقیقه‌ای بگذرد تا‌ آب بیاندازد و بعد در قابلمه کوچک تفلون با هم تفت می‌دهیم تا سیب تقریبا بپزد. شاید کمتر از ۱۰ دقیقه زمان ببرد.

▪ زنجبیل رندیده را اضافه کرده و کمی بعد شیر را (قبلا نشاسته را در شیر سرد حل کرده‌ایم) روی این مخلوط می‌ریزیم و حسابی هم می‌زنیم. محصول در دمای پایین اجاق گاز، آرام آرام سفت می‌شود و تقریبا شبیه فرنی می‌شود. اینجاست که عصاره وانیل را اضافه کرده، هم زده و از روی شعله برمی‌داریم و در ظرف مناسب ریخته و کمی روی آن پودر دارچین می‌پاشیم.