خورش عدس اسپایسی، خورشی مقوی و خوشمزه است و با عطر و طعم تندی که دارد در کنار برنج ترکیبی دلچسب بوجود می آورد. طرز تهیه این خورش بسیار آسان است و بدلیل استفاده از عدس قرمز در کمترین زمان آماده می شود.

طرز تهیه: قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن روغن بریزید. پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود. زنجبیل و سیر خرد شده را نیز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا عطر سیر و زنجبیل بلند شود. رب گوجه و پودر فلفل قرمز را نیز اضافه کنید.

کم کم آب سبزیجات را اضافه کنید و مدام هم بزنید. حرارت را کمی زیاد کنید تا به جوش بیاید. خورش را بچشید و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید. عدس ها را با آب سرد بشویید و آبکشی کنید. سپس به خورش اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش عدس به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزد.

زمان پخت بسته به نوع عدس می تواند کمی متغیر باشد. زمانیکه عدس ها کاملا پختند و نرم شدند خورش آماده است. خورش عدس را در خورش خوری بریزید، روی آن را با گشنیز خرد شده تزیین کنید و همراه با برنج نوش جان کنید.

مواد لازم

روغن گیاهی ۲ قاشق چایخوری

پیاز قرمز خرد شده ۲ عدد

زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوری

سیر رنده یا ریز خرد شده ۳ حبه

رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری

آب سبزیجات ۳ فنجان

عدس قرمز ۱ فنجان

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

گشنیر تازه و خرد شده ۱/۴ فنجان


همچنین بخوانید: