image, آموزش درست کردن ترشی تزیینی برای غذا با هویج و پیاز

۱-پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.

۲-سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.

۳-سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و ۱ دقیقه بپزید.

۴-چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.

این چاشنی تا ۲ هفته در یخچال می ماند.

مواد لازم

پیاز قرمز (نازک حلقه شده) ۱ عدد بزرگ

هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) ۱ عدد بزرگ

سرکه سفید ۱ فنجان

شکر ۳ قاشق سوپخوری

دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری


همچنین بخوانید: