image, آموزش درست کردن ترشی تابستانی گوجه سبز

ابتدا گوجه سبز ها را از برگ و چوب پاک کرده و بشویید و بگذارید کاملا خشک شده و آبش برود.

ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده کرده و آن را بشویید و با دستمال کاملا خشک کنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد.

کمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان،پودر سیر،موسیر و ادویه ترشی بریزد و ۱عدد فلفل رویش قرار دهید .به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمک و سرکه بپوشانید تا ظرف کاملا سرپر باشد.

روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت کنید.ظرف ترشی را در جای خشک و تاریک قرار دهید و حدودا ۱هفته تا ۲هفته بعد مصرف کنید.

سایر نکات:

در صورت تمایل به جای سرکه از آبغوره استفاده کنید.

میتوانید مقداری غوره هم داخل ترشی بریزید تا خوشمزه تر شود.

مواد لازم:

گوجه سبز ۱ کیلوگرم

سرکه به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

ترخون ۳ شاخه

ادویه ترشی ۲ قاشق مربا خوری

پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری

پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری

فلفل قرمز تند ۳ عدد


همچنین بخوانید