image, آموزش درست کردن آیس پک در خانه مثل آیس پک کافی شاپ

ابتدا به روش بن ماری شکلات های مورد نظرتان را آب می کنید و به دور تا دور کاسه می چسبانید.

روش بن ماری:

برای ذوب کردن شکلات قهوه ای یا سفید میتوان از ظرفی فلزی استفاده کرد و ظرف محتوی شکلات را روی ظرف دیگری که محتوی آب است قرار داد و ظرف آب را روی حرارت ملایم گذاشت . به این روش بنماری ( بن ماری یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم ) میگویند . شکلات به تدریج شل میشود و باید آن را هم زد .

▪ بستنی را یک تا دو دقیقه می گذارید آب شود

و شیر و خامه را با آن مخلوط می کنید

و اگر میخواهید به آن میوه بزنید از قبل میوه ها را با همان یک قاشق سوپ خوری شیر و خامه مخلوط کنید و بعد بستنی را اضافه کنید

و همه را در ظرف دور تادور شکلاتی بریزید و در آن نی را بزنید.

▪ در صورت تمایل به بستنی یا روی آن عسل بزنید.

▪ می توانید این محصول را با هر طعمی که دوست داریید درست کنید

▪ میتوان دیزاین های متفاوت وحتی با شکلات سفید درست کرد.(امتحان نکردم)

▪ معمولا طعم های توت فرنگی شکلات،طالبی توت فرنگی خوشمزه ترند.

▪ می توان از شکلات های سسی با انواع طعم ها استفاده کرد.

مواد اولیه

اسمارتیز وشکلات دیکه ای (برای تزیین) اختیاری

بستنی (مزه ی دلخواهتان) ۲۰۰ گرم

شیر (تا جایی که بستنی یه کم نرم شود نه خیلی) ۱ قاشق سوپ خوری

شکلات اب شده (برای دور ظرف) دلخواه

ژله آماده شده (می توامید ان را در کنار ice pack سرو کنید) اختیاری

ظرف مخصوص (در صورت نبود میتوان از لیوان یا چیزی شبیه آن استفاده کرد) ۱ عدد

نی مخصوص ice pack (اگر نی نبود میتوان از قاشق استقاده کرد) ۱ عدد

خامه دو قاشق غذا خوری

میوه (میتوان از تکه های ریز میوه مانند موز استفاده کرد) اختیاری


همچنین بخوانید: