image, آموزش حرفه ای سرآشپز برای درست کردن قهوه موکا

قهوه را دم کنید ( قهوه را با ۱ فنجان اب سرد مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مرتب بهم بزنید ، وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید ).

دو فنجان شیر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، شکلات را به شیر داغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا شکلات در شیر حل شود سپس شکر ، خامه و قهوه دم کرده را به ان اضافه کنید.(تاپیک طرز تهیه ماکو جاوا رو هم ببینید

تمام مواد را روی حرارت ملایم مدام بهم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسند ، پس از برداشتن از روی حرارت دارچین یا وانیل را اضافه کنید ؛ برای سرو قهوه موکا درون فنجان قهوه را ریخته و رویش را با خامه زده شده تزئین کنید.

نکته : استفاده از شکر و خامه درون قهوه موکا سلیقه ای میباشد ؛ بهترین نوع قهوهبرای قهوه موکا اسپرسو می باشد ؛ در صورت تمایل میتوانید مواد درون موکا را کم و زیاد کنید.

قهوه موکا از ترکیب قهوه دم شده با شکلات به دست می آید ؛ مردم دنیا موکا را نوعی نوشیدنی میدانند که از مخلوط شکلات ( چه به صورت شکلات یا پودر کاکائو ) با قهوه دم شده بخصوص قهوه اسپرسو به دست می آید.

مواد لازم برای تهیه قهوه موکا خامه ای شکلاتی :

پودر قهوه

۱ قاشق چایخوری

شیر

۲ فنجان

شکلات یا پودر کاکائو

۳ قاشق چایخوری

خامه

۱/۲ فنجان

شکر

۱ قاشق چایخوری

دارچین یا وانیل

۱/۳ قاشق چایخوری

آماده سازی:

۵ دقیقه

زمان پخت:

۱۰ دقیقه

مجموع زمان پخت:

۱۵ دقیقه


همچنین بخوانید: