image, آموزش حرفه ای درست کردن ناگت مرغ خانگی

۱- گوشت چرخ کرده مرغ را درون کاسه بزرگی بریزید، روی آن نمک و فلفل سیاه بپاشید.

۲- اندازه یک گردوی بزرگ از مواد را برداشته و در دست قلقلی کنید.

سپس آن را مسطح کرده و یک عدد پنیر داخل آن قرار دهید. دوباره مرغ را قلقلی کنید.

۳- پودر سوخاری را درون یک کاسه جداگانه ریخته درون آن آویشن یا اورگانو بریزید.

۴- درون کاسه های جداگانه تخم مرغ های هم زده و آرد سفید را ریخته و کنار بگذارید.

۵-درون قابلمه کوچک روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

۶- ناگت را ابتدا درون آرد سفید، تخم مرغ و در آخر پودر سوخاری بغلتانید و آنها را درون روغن سرخ کنید.

۷- پس از سرخ شدن آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

۸- این ناگت ها را می توانید با سس دلخواه خود سرو نمائید.

مواد لازم:

مرغ چرخ کرده

نمک و فلفل سیاه

پنیرهای مکعبی

پودر سوخاری ساده

آویشن

آرد

تخم مرغ

روغن سرخ کردنی


همچنین بخوانید: