خردل را می توان بصورت خمیر ( سس ) یا پودر تهیه کرده و با افزودن آب به پودر آنخمیر خردل را درست نمود و از هریک به دلخواه خود استفاده کنید ، ورقهای جلبک را کمی تفت دهید ، این عمل را می توانید با نگه داشتن ورقه ها با انبرک روی شعله گاز با کباب پز بمدت ۱ الی ۲ دقیقه انجام دهید ، دو زرف را باید تفت دهید تا ورقه های جلبک ترد شوند ، بهترین و ساده ترین روش این می باشد که ورقه ها بمدت ۲ الی ۱ دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا ترد شوند که در این روش نیازی نیست ورقه ها را برگردانید

در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست

طرز تهیه مواد داخل رولت :

خیار را در امتداد طول آن از وسط نصف کرده و دانه های آن را جدا کنید و بصورت خلالهای باریکی خرد کنید . برگهای اسفناج را در آبجوش بپزید و بلافاصله آبکش کنید و بین دستمال تمیزی قرار داده و فشار دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود . گوشت را به رشته های باریکی خرد کنید . تخم مرغ ، شکر و نمک را در کاسه ای با چنگال بهم بزنید و در ماهیتابه چربی روی شعله متوسط بپزید تا سفت شده و شکل بگیرد ، سپس از روی گاز برداشته و صبر کنید تا خنک شود و بصورت رشته های دراز و باریکی خرد کنید .

رولت ماهی را طی دو مرحله درست کنید :

مرحله ۱ :

فیله ماهی را تمیز کرده و بشوئید و آن را روی تخته پهن کنید ، با چاقوی تیزی در امتداد طول ماهی شیارهای کوچکی روی آن بزنید و مراقب باشید که از هم باز نشود .

مرحله ۲ :

ورقه های جلبک را تفت دهید ، فیله ماهی را برگردانده بطوریکه طرفی را که شیار زدید سمت پایین قرار گیرد ، یک ورقه جلبک را روی ماهی گذاشته و برگردانید و هم اندازه فیله ماهی با قیچی ببرید .

مرحله ۳ :

مجددا آن را برگردانید بطوریکه فیله ماهی طرف زیر قرار گیرد ، پیازچه ها را هم اندازه طول فیله ماهی خرد کرده سپس به رشته های باریکی ببرید ، نیمی از پیازچه ها را در یک ردیف طرف لبه بلند ماهی قرار دهید

مرحله ۴ :

ماهی را محکم اطراف پیازچه ها بپیچید ، این کار را با باقی فیله ماهی ، ورقه های جلبک و پیازچه ها تکرار کنید . رولتها را طوریکه درز آنها بطرف پایین باشد نگه داشته و بصورت برشهای حلقوی یک سانتی متری ببرید و در ظرف بزرگی قرار دهید ، آبلیمو را روی رولتها پخش کنید و روی آنها را پوشانده و بمدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی ترد و نرم شود

در این مدت چنیدن بار با قاشق روی ماهیهیا آبلیمو بریزید ، رولتهای ماهی را با ترب سفید رنده شده سرو نموده و روی آنها را با سس خردل تزئین کنید .

مواد لازم

ماهی ۱۲۰ گرم

جلبک دریایی ۱۲۰ گرم

پیاز سبز خرد شده ۴ عدد

آب لیموترش ۲ قاشق سوپخوری

ترب ۱ قاشق سوپخوری

خردل ۰.۱۲۵ قاشق مرباخوری


همچنین بخوانید: