image, آموزش تهیه سیر ترشی هندی

سیر تازه را حبه کرده، بشویید و خشک کنید. روغن کنجد را در یک تابه گرم کنید و سیر ها حدودا ۵ دقیقه در آن تفت دهید، سیر ها را از روغن در آورده و کنار بگذارید.

در همان روغن دانه های خردل، تخم گشنیز، برگ کاری، زنجبیل خرد شده، پودر زردچوبه، فلفل قرمز و زیره را کمی تفت دهید. حالا فلفل سبز خرد شده، سرکه و نمک را به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

این مواد را بر روی سیر ها بریزید و بگذارید ۱ ساعت بماند تا آماده مصرف شود، این ترشی سیر را می توانید تا یکسال در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی هندی

سیر – ۲۵۰ گرم

نمک – ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز – ۶ قاشق غذاخوری

پودر زردچوبه – ۱ قاشق چای خوری

تخم گشنیز – ۲ قاشق غذاخوری

دانه های خردل – ۱ قاشق چای خوری

زیره سبز – ۱ قاشق چای خوری

زنجبیل – ۲ تکه

برگ کاری – ۱ برگ

روغن کنجد – ۱/۲ فنجان

سرکه – ۱/۲ فنجان

فلفل سبز تند – ۱ عدد