image, آموزش تهیه ساندویچ فلافل این بار نخودفرنگی

طرز تهیه فلافل نخودفرنگی :

ابتدا نخود فرنگی را بخار پز کنید. (من از نخود فرنگی خشک استفاده کردم و مثل سایر حبوبات با آب پختم.) و به همراه سیب زمینی پخته و سیر بوسیله گوشتکوب برقی یا میکسر، میکس کرده و تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل و شوید اضافه کرده و مخلوط کنید آرد سوخاری را در آخر بیافزایید کم کم تا زمانی که موادتان به شکل خمیر نرمی و کمی روان دربیاید (برای من تقریبا دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری مصرف شد) تا بوسیله قالب فلافل براحتی گرد، قالب بزنید.

روغن فراوان را در تابه گود ریخته و بگذارید حسابی داغ شود البته با شعله متوسط. و فلافل های نخودفرنگی را در آن سرخ کنید و بعد برگردانید طرف دیگر آن را هم سرخ کنید. لحظه ای غافل نشوید تا فلافل ها نسوزد و به عنوان یک شام سبک با سبزیجات دلخواهتان سرو کنید.

نکته برای پخت فلافل نخود فرنگی :

اندازه های داده شده را کم یا زیاد نکنید زیرا در این صورت فلافل ها داخل ماهی تابه وا می روند.

مواد لازم برای فلافل نخودفرنگی :

نخود فرنگی

۳۰۰ گرم

سیر

۲ حبه

سیب زمینی پخته متوسط

یک عدد

شوید خشک

یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ

دو عدد

آردسوخاری

به اندازه اینکه مواد به غلظت فلافل برسد

نمک و فلفل

به مقدار لازم

ادویه مخصوص فلافل

به مقدار لازم


همچنین بخوانید: