image, آموزش تهیه سالاد مجلسی با بادمجان

این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.

▪ برای تهیه ی سس سالاد، آبلیمو، ارده، آب، روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

▪ گریل فر را روشن کرده و بادمجان ها را در آن برای حدود ۳ دقیقه از هر طرف کبابی کنید. آن ها را از گریل خارج کنید و از وسط نصف کنید.

▪ بادمجان ها را به همراه چند قاشق سس در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید تا خنک شوند.

▪ فلفل دلمه ای، پیازچه، نخود پخته و بقیه سس را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

▪ به سالاد کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را تا زمان سرو در یخچال بگذارید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد بادمجان کبابی و نخود:

▪ سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

▪ بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای یک و نیم سانتی متر برش دهید.

▪ فلفل دلمه ای را خرد کنید.

▪ پیازچه را حلقه حلقه کنید.

▪ از نخود پخته استفاده کنید. قبل از استفاده آن را آبکش کرده و خشک کنید.

مواد لازم:

آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

ارده ۲ قاشق غذاخوری

آب ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۱ حبه

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

بادمجان ۱ عدد متوسط

فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد

پیازچه ۲ عدد

نخود ۵۵۰ گرم