image, آموزش تهیه زیتون سوخاری برای تزیین چلوکباب و جوجه کباب

زیتون سوخاری ایده ای خلاقانه برای تهیه یک پیش غذای خوشمزه و هیجان انگیز است.

در کمتر از نیم ساعت، زیتون ساده را به زیتون سوخاری هایی شکم پر و فوق العاده خوش طعم تبدیل کنید.

این زیتون ها برای پذیرایی در مجالس و میهمانی بسیار مناسب هستند.

۱-پیاز، سیر، ژامبون، جعفری، روغن زیتون و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید

و چند بار بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و بافتی نرم و یکدست پیدا کند.

۲-مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره کوچک، اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون ها را با مواد پر کنید.

آرد را در یک بشقاب و پودر سوخاری را در بشقابی دیگر بریزید و پخش کنید.

۳-در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

زیتون ها را ابتدا در آرد بغلطانید، بعد در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.

۴-وقتی روغن داغ شد زیتون ها را داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید.

زیتون ها را بچرخانید تا همه جای آن طلایی و برشته شود. سپس زیتون های سوخاری را خارج کنید

و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود و بعد نوش جان کنید.

مواد لازم:

زیتون بدون هسته ۲۰۰ گرم

پیاز خرد شده ۱ عدد

سیر خرد شده ۱ حبه

ژامبون خرد شده (اختیاری) ۲ ورق

جعفری تازه و خرد شده ۴ قاشق غذاخوری

فلفل به میزان دلخواه

روغن زیتون بکر ۲ قاشق غذاخوری

آرد ۱/۲ فنجان

تخم مرغ هم زده ۱ عدد

خرده نان یا پودر سوخاری ۱/۲ فنجان


همچنین بخوانید: