طرز تهیه بیسکوییت شکری

مرحله ۱ – کره نرم شده، وانیل و پودر قند را به کمک همزن بزنید تا سفید شود سپس تخم مرغ را افزوده و زدن را ادامه دهید تا مواد یکدست شوند.

مرحله ۲ – آرد الک شده را افزوده و مواد را مخلوط نمایید تا خمیری نرم و یکدست درست شود.

مرحله ۳ – خمیر را به قطر ۱ سانت باز کرده و سپس به کمک وردنه خط دار یا وسیله ای شیار دار خمیر را دوباره باز کنید تا به فطر نیم سانت برسد.

image, آموزش تهیه بیسکویت شکری در خانه

مرحله ۴ – خمیر را به اشکال دلخواه قالب زده و در سینی فر چیده، روی بیسکوییت ها را شهد یا سفیده تخم مرغ که مقداری زده اید به کمک قلمو بزنید و در نهایت شکر را روی آن بپاشید.

مرحله ۵ – بیسکوییت ها را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

نکـــــــات

۱. اگر خمیر کمی شل یا چسبنده بود برای مدتی در یخچال قرار دهید.

۲. می توانید از پودر کاکائو نیز استفاده نمایید که در این صورت به هر میزان از پودر کاکائویی که استفاده میکنید به همان مقدار از آرد کم نمایید. مقدار آن از یک قاشق مرباخوری تا غذاخوری می تواند متغیر باشد.

۳. در صورتی که وردنه خط دار در دسترس نیست خمیر را به قطر نیم سانت باز نموده و بعد با وسیله ای شیار دار روی آن خط بیندازید.

مواد لازم جهت تهیه بیسکوییت شکری

روغن جامد یا کره: ۱۰۰ گرم

آرد سفید: ۱۲۵ گرم

پودر قند: ۱۲۵ گرم

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ: ۱ عدد

شکر برای تزیین

شهد یا سفیده تخم مرغ زده شده برای روی بیسکوییت

همچنین بخوانید