image, آموزش تصویری پخت باقلا قاتق غذای خوشمزه گیلانی

▪ ابتدا باقالی خشک را از ۵ الی ۶ ساعت قبل، در آب خیس‌ کنید تا پوست آن به‌راحتی جدا شود.

▪ سپس پوست باقالی را جدا ‌کرده و آن ها را می شوییم.

image, آموزش تصویری پخت باقلا قاتق غذای خوشمزه گیلانی

▪ روغن را در یک قابلمه داغ کرده، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده ‌شده را در آن تفت می‌دهیم.

▪ بعد از کمی تفت‌دادن شوید خشک، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه‌کرده و کاملا هم می‌زنیم و در روغن تفت می‌دهیم.

▪ وقتی کاملا بخار جمعشد، لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه‌کرده و می‌گذاریم تا باقالی‌ها پخته شوند.

▪ در آخر تخم‌ مرغ‌ ها را در خورش می‌ شکنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم‌مرغ‌ ها ببندند.

image, آموزش تصویری پخت باقلا قاتق غذای خوشمزه گیلانی

می توانید از خوردن این غذای خوشمزه گیلانی لذت ببرید. شما می توانید این غذا را همانند دیگر خورش های معروف ایرانی مثل خورش کرفس و یا خورش قورمه سبزی با برنج سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق

باقالی خشک: ۱۰۰ گرم

شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۳ الی ۴ حبه

تخم ‌مرغ: ۲ عدد

روغن: ۲ قاشق غذاخوری

آب: ۲ لیوان

زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان دلخواه


همچنین بخوانید: