image, آموزش اصلی درست کردن کباب ترکی

مواد کباب را مخلوط و یک ساعت داخل یخچال بگذارید بعد در دست ورز بدهید و داخل روغن سرخ کنید. از روغن خارج و سس را داخل همان تابه درست کنید.سیر و پیاز را سرخ کنید و گوجه و فلفل دلمه و نمک و فلفل را بریزید. در تابه را بگذارید تا گوجه آب بیندازد و بپزد بعد کباب ها را داخل سس بچینید و با در بسته یک ربع بپزید.کباب خوشمزه تان را با نان یا برنج سرو کنید.

مواد لازم برای کباب ترکی :

گوشت چرخ کرده

۵۰۰ گرم

پیاز ریز خرد شده

یک عدد

زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و قرمز،دارچین،پودر میخک

از همه یکم

جعفری خیلی ریز خرد شده

سه قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس کباب ترکی :

گوجه فرنگی خیلی ریز خرد شده

یک و نیم لیوان

پیاز خرد شده

دو قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ریز خرد شده

دو قاشق غذاخوری

سیر رنده شده

یک حبه

نمک و فلفل

به مقدار لازم


همچنین بخوانید: